Advertisement

Pietro Filipi Pánské Kalhoty / pietro filipi - Pánské kalhoty - PK7056046MQA / Vyberte si ze široké nabídky materiálů, stylů i barev.

Pietro Filipi Pánské Kalhoty / pietro filipi - Pánské kalhoty - PK7056046MQA / Vyberte si ze široké nabídky materiálů, stylů i barev.. Ležérní lněné béžové kalhoty s podílem bavlny a elastanu. Pánské 5kapsové kalhoty ze 100% bavlny džínového charakteru mají slim fit střih, klasické zapínání na zip a kovový knoflík. Příjemný a vzdušný materiál se hodí do teplého počasí, podíl elastanu zaručuje pohodlí a pružnost. Pietro filipi pánské modré kalhoty džínového stylu (50) velikost pouze eu 50. Kalhoty můžete kombinovat s košilí, polotrikem nebo jen svetrem.

Pietro filipi pánské kalhoty ve stylu džín (35/34) w35 l34 | w36 l34 | w36 l36. Brzy se na vás opět těšíme. Příjemný a vzdušný materiál se hodí do teplého počasí, podíl elastanu zaručuje pohodlí a pružnost. More images for pietro filipi pánské kalhoty » Pánské kalhoty z japonského denimu.

pietro filipi - Pánské kalhoty - PK9856073YJA
pietro filipi - Pánské kalhoty - PK9856073YJA from www.pietro-filipi.com
Brzy se na vás opět těšíme. More images for pietro filipi pánské kalhoty » Pánské 5kapsové kalhoty ze 100% bavlny džínového charakteru mají slim fit střih, klasické zapínání na zip a kovový knoflík. Tento materiál zajistí komfortní a pohodlné nošení pro každý den. Pietro filipi viskózové kalhoty s širokými nohavicemi (34) v 6 velikostech. Pro uvolněný look kombinujte kalhoty například s bílými i béžovými teniskami a trikem. Zapínání je klasické na zip a kovový knoflík. Milí zákazníci, bohužel momentálně nepřijímáme objednávky.

Společenské kalhoty s puky, formální černé a modré i ležérní plátěné v béžových a khaki odstínech, které se hodí na každý den.

Ležérní lněné béžové kalhoty s podílem bavlny a elastanu. More images for pietro filipi pánské kalhoty » Pro uvolněný look kombinujte kalhoty například s bílými i béžovými teniskami a trikem. Pánské 5kapsové kalhoty ze 100% bavlny džínového charakteru mají slim fit střih, klasické zapínání na zip a kovový knoflík. Pánské kalhoty z japonského denimu. Pietro filipi pánské vlněné kalhoty (48) eu 48 | eu 50 | eu 52 | eu 56. Vyberte si ze široké nabídky materiálů, stylů i barev. Kalhoty můžete kombinovat s košilí, polotrikem nebo jen svetrem. Tento materiál zajistí komfortní a pohodlné nošení pro každý den. Pietro filipi pánské kalhoty ve stylu džín (35/34) w35 l34 | w36 l34 | w36 l36. Pietro filipi pánské chino kalhoty s proužkem (98) velikost pouze eu 98. Milí zákazníci, bohužel momentálně nepřijímáme objednávky. Pietro filipi viskózové kalhoty s širokými nohavicemi (34) v 6 velikostech.

Pietro filipi pánské vlněné kalhoty (48) eu 48 | eu 50 | eu 52 | eu 56. Pánské kalhoty společenské kalhoty s puky, formální černé a modré i ležérní plátěné v béžových a khaki odstínech, které se hodí na každý den. Společenské kalhoty s puky, formální černé a modré i ležérní plátěné v béžových a khaki odstínech, které se hodí na každý den. Pietro filipi pánské modré kalhoty džínového stylu (50) velikost pouze eu 50. Zapínání je klasické na zip a kovový knoflík.

pietro filipi - Pánské kalhoty - PK5856026EDC
pietro filipi - Pánské kalhoty - PK5856026EDC from www.pietro-filipi.com
Pánské 5kapsové kalhoty ze 100% bavlny džínového charakteru mají slim fit střih, klasické zapínání na zip a kovový knoflík. Milí zákazníci, bohužel momentálně nepřijímáme objednávky. Pánské kalhoty z japonského denimu. Společenské kalhoty s puky, formální černé a modré i ležérní plátěné v béžových a khaki odstínech, které se hodí na každý den. Pietro filipi pánské modré kalhoty džínového stylu (50) velikost pouze eu 50. Ležérní lněné béžové kalhoty s podílem bavlny a elastanu. Pietro filipi viskózové kalhoty s širokými nohavicemi (34) v 6 velikostech. More images for pietro filipi pánské kalhoty »

Pietro filipi pánské vlněné kalhoty (48) eu 48 | eu 50 | eu 52 | eu 56.

Příjemný a vzdušný materiál se hodí do teplého počasí, podíl elastanu zaručuje pohodlí a pružnost. Pietro filipi pánské bavlněné kalhoty (46) v 7 velikostech. Pánské kalhoty z japonského denimu. Tento materiál zajistí komfortní a pohodlné nošení pro každý den. Milí zákazníci, bohužel momentálně nepřijímáme objednávky. Pro uvolněný look kombinujte kalhoty například s bílými i béžovými teniskami a trikem. More images for pietro filipi pánské kalhoty » Kalhoty můžete kombinovat s košilí, polotrikem nebo jen svetrem. Společenské kalhoty s puky, formální černé a modré i ležérní plátěné v béžových a khaki odstínech, které se hodí na každý den. Vyberte si ze široké nabídky materiálů, stylů i barev. Pietro filipi pánské modré kalhoty džínového stylu (50) velikost pouze eu 50. Zapínání je klasické na zip a kovový knoflík. Pietro filipi pánské kalhoty ve stylu džín (35/34) w35 l34 | w36 l34 | w36 l36.

Kalhoty můžete kombinovat s košilí, polotrikem nebo jen svetrem. Milí zákazníci, bohužel momentálně nepřijímáme objednávky. Pánské kalhoty společenské kalhoty s puky, formální černé a modré i ležérní plátěné v béžových a khaki odstínech, které se hodí na každý den. Příjemný a vzdušný materiál se hodí do teplého počasí, podíl elastanu zaručuje pohodlí a pružnost. Brzy se na vás opět těšíme.

pietro filipi - Pánské kalhoty - PK5956049MVA
pietro filipi - Pánské kalhoty - PK5956049MVA from www.pietro-filipi.com
Vyberte si ze široké nabídky materiálů, stylů i barev. Tento materiál zajistí komfortní a pohodlné nošení pro každý den. Ležérní lněné béžové kalhoty s podílem bavlny a elastanu. Společenské kalhoty s puky, formální černé a modré i ležérní plátěné v béžových a khaki odstínech, které se hodí na každý den. Pánské kalhoty z japonského denimu. Pánské kalhoty společenské kalhoty s puky, formální černé a modré i ležérní plátěné v béžových a khaki odstínech, které se hodí na každý den. Vyberte si ze široké nabídky materiálů, stylů i barev. More images for pietro filipi pánské kalhoty »

Kalhoty můžete kombinovat s košilí, polotrikem nebo jen svetrem.

Vyberte si ze široké nabídky materiálů, stylů i barev. Vyberte si ze široké nabídky materiálů, stylů i barev. Ležérní lněné béžové kalhoty s podílem bavlny a elastanu. Pánské kalhoty společenské kalhoty s puky, formální černé a modré i ležérní plátěné v béžových a khaki odstínech, které se hodí na každý den. Pietro filipi pánské chino kalhoty s proužkem (98) velikost pouze eu 98. Tento materiál zajistí komfortní a pohodlné nošení pro každý den. More images for pietro filipi pánské kalhoty » Zapínání je klasické na zip a kovový knoflík. Pietro filipi viskózové kalhoty s širokými nohavicemi (34) v 6 velikostech. Společenské kalhoty s puky, formální černé a modré i ležérní plátěné v béžových a khaki odstínech, které se hodí na každý den. Pánské kalhoty z japonského denimu. Příjemný a vzdušný materiál se hodí do teplého počasí, podíl elastanu zaručuje pohodlí a pružnost. Milí zákazníci, bohužel momentálně nepřijímáme objednávky.

Vyberte si ze široké nabídky materiálů, stylů i barev pietro filipi. Vyberte si ze široké nabídky materiálů, stylů i barev.

Posting Komentar

0 Komentar